Жречески Практики

Тибетски Жречески Лечебни Практики

Здравейте, приятели!

Каня ви на 08.08. от 18:00ч. на поредната отворена среща. Този път, тя е посветена на Тибетското Лечебно Изкуство. В тази среща ще се потопим във вълшебството на тибетската медицина, която в голямата си степен е посветена на превенцията и безлекарственото лечение. Древните жреци са владеели техники, чрез които са били способни да преодоляват най-различни физически и психоемоционални проблеми, благодарение на способността си да се свързват с клетъчния разум и стихийните елементи в тялото.

На тази среща ще ви разкажа как са постигали това, каква е тяхната тайна, за да постигат съвършено здраве и емоционален баланс за себе си и за своите пациенти.

На срещата ще направим и лечебен сеанс, който на практика ще ви покаже колко здрави, заредени, енергични и балансирани можете да бъдете. Вие можете да определите проблемите, върху които ще направим сеанса и ще се убедите, че състоянието ви се изменя след него. Ще ви разкажа как сами можете да правите това както за себе си, така и за други хора. Възможно е и вие да имате опит в тази посока и ще се радвам да го споделите. Ако имате нужда да си изясните в някаква насока способността да постигате целителски резултати, напишете въпросите си.

Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси, които можете да зададете предварително, а също и по време на срещата.

Напишете своите въпроси под публикацията, като коментар. Колкото повече въпроси има, толкова по-полезна ще ви бъде срещата ни! Както обикновено ще има и подаръци!

Линк към срещата:

 

34 thoughts on “Тибетски Жречески Лечебни Практики

 1. Знаем , че клетките помнят състоянието на първично здраве , но те помнят и всички негативни образи , мисли , вярвания т.н . За да постигнем ефективен резултат не е ли необходимо да изчистим негативните спомени и на тяхно място да заложим новите утвърдителни намерения ?

 2. Духовно осъзнатите хора дали приемат усещането за болест и болка в човека?Как можем да помогнем,ако човек не вярва, и как да поставим граница по телепатичен канал,ако има налице деструктивна енергия, насочена срещу нас?

 3. Интересувам се от лечение на високо кръвно налягане с алтернативни методи. Нямам физиологична причина за високо кръвно, лекарите не могат да кажат на какво се дължи.

 4. Тъй като започнах с Висша Алхимия без познания и на идея си нямах какво ще уча така съм и с жреческите изкуства.Ще присъствам на срещата.
  Въпросът е дали всеки може да да се научи на това искуство.Тъй като още не съм на ясно и с алхимията може би трябва малко промеждутък за друго ново обучение.Макар че менталната хирургия ме влече разбирам че то е доста възвишено за мен на този етап.Или процесът на усвояване еспоред личните качества на всеки.

 5. Здравейте,току що разговарях с вас и проявявам интерес от срещата,но не мога да се включа.

 6. Как можем да премахнем гъбички на краката ? Как можем да възвърнем правилното кръвообръщение на тялото ?
  Как можем да се освободим от стари и ненужни поведенчески модели ?
  Има ли ефективна техника за отказване от цигари и други подобни вредни навици ?
  Благодаря за времето и вниманието.
  С любов и възхищение
  Петрунка

 7. Каква предварителна подготовка е нужна,за да може да се прилага енергийно лечение?

 8. Здравейте, повече от два месеца 6 годишната ми внучка е с подуто коляно, втори път за една година, като първия път премахнаха възпалението с тежки кортизонови препарати, от които детето се чувстваше зле.Минахме на иглотерапия и 6 месеца нямаше проблеми, но в края на май започна да кара тротинетка и коляното отново се възпали. Опитахме какво ли не, иглотерапията не подейства, пречистваме организма ѝ, за сега положителен резултат няма и сякаш никой не знае какво да се направи.Стрептолизинов тест и ревмафактор са в норма. Тя слиза по стълби само с десния крак напред, дясното коляно е възпалено и не може да го свива и изправя напълно.Как да ѝ помогнем, моля Ви!

 9. Заменям съня с храна, за да възстановявам енергията си. Искам да съм здрава.

 10. Когато корема се подува след хранене с бобови храни, от 3 АО да се успокояват или да се активират още стихиите/които в този момент са доста активни/? Да се успокояват ли метаболитните процеси или обратно?

 11. Моят въпрос е свързан със здравословен проблем, които от медецинска гледна точка всичко е наред, но аз усещам, че всъщност не е.. Свързано е с някакъв вид алергия, която няма ясна причина. Багодаря ви!

 12. До сега не съм участвала в такава среща и не съм наясно как стоят нещата От къде мога да получа по подробна информация Въпросът ми е как може да се редуцира дистреса до минимум и какво може да се направи при външно въздействие

 13. Как може да откажем вредни навици? И имат ли Тибетските лечители лек за спокойствие?

 14. Как с помощта на ТЖП можем да действаме на психо-емоционалната сфера,по-конкретно премахване на енергийни блокажи?
  Как определяме,кой блокаж е физически,кой енергиен?Какво е усещането при единят и при другият,за да можем правилно да ги разграничим?

 15. Здравейте,
  имам поблем с гръбначния стълб (почти на всички нива) шипове протрузии, хернии и др.. Как бих могла сама или с ваша помощ да облекчавам болките си и подобря състоянието си.

 16. Vazmojno li e uspe6no energiino le4enie na paradontoza i spirane na razgrajdane na kostno vestestvo v ustnata kuhina.
  Imame li pravo da pomagame na hora, koito ne viarvat v energiino le4enie?

 17. На работа никой не усеща климатика само аз се оплаквам че целия гръбнак ме боли .За 2 месеца за втори път ще ходя на рехабилитации.Това ми се струва че е подсказване че не трябва да съм там.Възможно ли да съм по чувствителна към енергиите? Знам че вентилатори и климатици не влияят добре на аурата-така ли е

 18. Здравейте, нямам познания по метода, но с интерес ще проследя темата. Моля за идеи и насоки на лечение/смаляване/изчезване на миома ? Интересно ми е и препоръки относно редуциране на свръх теглото. Благодаря

 19. 1.Може ли да се излекува лимфедем на краката
  2.Може ли да се помогне на счупена китка с операция и имплант да се възстанови
  3.да отслабна с 25 кг.

 20. Може ли ТЖП да помогнат при дискова херния в стадий за операция,когато е навлязла в канала на гръбначния стълб?

 21. Здравейте,Катя! Съвсем от скоро работя с ДТЖП 6-7 и имам няколко въпроси.Може ли с ДТЖП да се научим да прощаваме и да приемаме хората,такива каквито са.Визирам съпругът ми,който ме излъга и нарани.Бих искала да му простя и дам шанс,но в момента в който го видя в мен „пламват“всички стихии.Боря се с тези чувства,но признам си -трудничко ми е 🙂.И още нещо правите ли он-лайн практики с българската група по ДТЖП.Бих искала да участвам,ако има.Пробвах с руските групи в телеграм,разбирам езика,но българският ми е за предпочитане.

 22. В личния ми живот цари пълен хаос . Всички отношения,приятелства , връзки се разпадат. Каво мога да направя ?

 23. Какво да направя за да намеря моята истинска любов? Да бъда обичана, уважавана и щастлива!

 24. Проблеми с гръб.стълб отскоро. Болката отива към ляв крак, седалище и стига до коляното. Моля за помощ! Благодаря

 25. Имам болка, която се движи от пояса към седалище на ляв крак. Вероятно проблем с гръб.стълб. Моля за помощ!

 26. Може ли с това лечение да помогнем на човек, преминал инсулт и има проблеми с паметта, да я възтонови напълно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *