ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОБУЧЕНИЕ ПО РЕЙКИ: Кликни на бутона, за да получиш безплатно обучението

Коя е Катя?

Единственият експерт в България по Древни Лечителски Енергийни Практики.

Създател съм на школа за обучение на живо и на първото и единствено онлайн обучение в България по тези практики.
Своите знания съм придобила в резултат на дългогодишно лично обучение при просветления учител и Пазител на древното знание от Непал, Сатя Ео Тхан.
Като негова ученичка и последовател, гарантирам за автентичността на предаваните знания. Те са освободени от мистика и фантазии и представляват чисто древно знание, адаптирано за възприемане и прилагане от съвременния човек.
Провеждам консултации, лечебни сеанси, обучение онлайн.

Придобитите квалификации, в резултат на многогодишно обучение, са гаранция за компетентното обучение, което провеждам, а също за  квалифицираната помощ, които предлагам. Притежавам степен грандмастер и учител по Усуи Рейки Фам Рей по оригиналната система на създателя на системата Микао Усуи. Мастер и учител по Древни Тибетски Жречески Практики,  Учител съм по Ментална Енергия, Регресионна Терапия, Тибетска Медитация, Спиритуални Изкуства - Ченълинг, Кен Ко Баал, Безсмъртие и Карма, Мастер Карма, Висша Алхимия, Рунна Магия, Келтска Магия и Древни Друидски Практики.

Можете да разгледате обучителните курсове, в Раздела  Онлайн курсове и да изберете този, който ви е интересен. Вижте и Безплатното обучение по Рейки, което подарявам на всеки, който проявява интерес към езотериката и енергийните практики.

Ако имате здравословен, емоционален, личностен проблем, можете да разчитате на компетентна ми помощ. Лечебните сеанси са на клетъчно ниво, до което достигам, посредством ментална хирургия. Сеансите, свързани с емоционални проблеми са високоефективни, тъй като не следвам психологични алгоритми, а използвам методите на астралната хирургия, регресията и енергийни подходи.

Имам професионална квалификация  "спиритуален мастер" и мога да ви помогна във връзката с "отвъдния свят". Използвайте контактната форма за връзка н или се обадете по телефона. Срещата ни може да бъде на живо или онлайн.

Обучението и срещите провеждам на български и руски език, на живо и онлайн.

Ако душата ти не е радостна, когато очите ти са отворени, знай, че е затворено сърцето ти. Отвори го, за да намериш щастието!

Личен Прием

БЛАГОСЛОВИЯ

Успехът е понятие, с което материалният ум на съвременния свят е заменил Благословията.

Благословията е фина енергия, която произлиза от Божествената Свръх-Душа. Благословията от Духовния Учител има огромна сила, по-голяма от натрупания опит, от запаса на Благочестието. Тя много силно влияе на живота ни.

Благословията е разрешение за постъпки, които не ни се полагат по Карма. Това е решението за проблеми, които за човека са неразрешими, защото той не е достигнал нивото за постигане на решението им.

Защо е необходимо това?

Има набор от Вселенски Закони, а над тях стои Бог. Цялата сила на Благословията се обяснява с това, че Духовният Учител е проводник на огромна сила, която притежава само Бог. Благословията е истинско чудо, защото тя позволява да изпитаме в живота си това, което не е било планирано за нас по Законите на този свят.

Благословията е за тези, които действително осъзнато се нуждаят.

МЕНТАЛНА ХИРУРГИЯ

Менталната Хирургия е Висше Изкуство на Божествено Изцеление, достъпно в пълнотата си  на малко Учители. То не е лечебна практика във физическия смисъл. Учителят възстановява прекъснатата ментална връзка на клетките от човешкото тяло с техният Божествен Първоизточник, моделът на първородното здраве.

В резултат клетъчния разум получава нова програма, изменя се менталното ниво, а след това протичат кардинални промени на астрално и физическо ниво.

Възстановява се енергията и силата, преминава стреса и хроничната умора, протича оздравяване и подмладяване на клетките.

В своите сеанси  комбинирам Менталната Хирургия с Практики на тибетски и келтски Жреци, а също така и Грандмастерски практики от Рейки.

РЕГРЕСИОННА ТЕРАПИЯ

Прилага се при страхове, фобии, негативни модели на поведение, психосоматични заболявания, панически атаки, неуспешност в различни сфери на живота. Всички тези проблеми имат зад себе се своя първопричина, която се намира в миналото (в детството, в ембрионалния период или в някой минал живот).

Такъв причинно-следствен механизъм се нарича Карма.

Техниката се базира на повторното преживяване на спомена, което обикновено е блокирано от съзнанието, но напълно е съхранено в подсъзнанието (в постоянната памет). След като човек преживее повторно първопричината, с моя помощ я разграничава от настоящото състояние и проблемът напълно изчезва.

Повече информация, можеш да получиш в раздел УСЛУГИ

За да си запазиш час за среща, използвай календара за записване среща, а също може да използваш контактната форма за да ми пишеш или да ми се обадиш.