ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОБУЧЕНИЕ ПО РЕЙКИ: кликни на бутона, за да вземеш обучението

НЯКОЛКО НАЧИНА КАК ДА ТИ БЪДА ПОЛЕЗНА

Какво е Рейки

Научи какво представлява Рейки Енергията. Човек може да използва енергиите във Вселената, за да постига щастие. Щастлив е този, който е здрав, финансово сигурен и е изградил хармонични отношения с хората в живота си. Всичко това е възможно, само трябва да научим как. В този безплатен курс ще научиш много и дори да не продължиш нататък, той ще ти е от огромна помощ.

Какво включва обучението

Всеки човек притежава енергийни способности, те са толкова естествени, както да възприемаш със сетивата си. Ако владееш начини за въздействие върху енергиите, които имат отношение към твоята индивидуалност, можеш да въздействаш върху собствения си живот. Можеш да се излекуваш, да постигнеш целите си, да се реализираш, да изградиш хармонични отношения и всичко, което желаеш.

 

Научи повече за енергийните практики

Имаш ли усещането, че въпреки усилията, сякаш се сблъскваш с непреодолими препятствия? Чувстваш ли,че имаш желание и ресурс да поемеш отговорност за собственото си здраве и успех? Позволи ми да ти помогна!

Искам Да Науча

МОЯТА МИСИЯ

Моята мисия е да помогна на колкото може повече хора
да научат как могат да подобрят живота,
здравето и финансите си, за да бъдат спокойни,
уверени, хармонични и щастливи

КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ

Беше права, че светът ще се промени след инициацията – стана много ярък и красив!  По време на пълненето на чашата с красота забелязвам, че ми се изостря зрението и се налага да свалям очилата.Процесът на приемане на красота е много по-лесен и приятен при слънчево време, когато е облачно, леко се натъжавам.  Аз самата станах по-спокойна, нещата, които преди ме дразнеха, сега са по-скоро забавни и ги приемам с разбиране
Ива Попова

Благодаря ти мила много съм щастлива че мога да кажа на теб!
Благодаря че те имам изпращам ти божията Любов и благословията от нашия Бог-Творец!

Искам да споделя че от както направихме иницияцията по Рейки Първо Ниво, аз се чуствам с повдигнато настроение, душата ми сияе и имам вътрешна радост, не мога да ти опиша прекрасното ми състояние и още нещо че вече тази болка изчезна в гърба в плешката!

Таня Генева

Хочу передать Катюше огромное спасибо за работу, которая со мной произошла по деньгам. Сейчас у меня за неделю прило несколько предложений по любым вопросам и если сердце отзывается, я сразу беру. И получается! Катюша, от всего сердца Благодарю!

Тана Антоненко

Благодарение на наученото успешно овладявам всякакви свои и на близките си неразположения. Безценни практики и знание! Прилагайки ги се чувствам уравновесена и спокойна.

Деляна Махерова Рейки Мастер, Мастер по Древни Тибетски Жречески Практики

От години боледувах системно, като всяка година изкарвах поне по веднъж тежка бронхопневмония с висока температура, тежко общо състояние, което ме караше да прекарвам по месец на легло. След като изкарах обучение по Рейки, а след това и по Древни Тибетски Жречески практики, този порочен кръг спря. От три години не съм боледувала.

Пепа Стойчева Рейки Мастер, Мастер по Древни Тибетски Жречески Практики и Ментална енергия

ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОБУЧЕНИЕ ПО РЕЙКИ: кликни на бутона, за да вземеш обучението

"Всеки човек е уникално индивидуален и
съвършено сътворен!" -  Катя Маринова

Последни Публикации

Алената Книга

Изтегли книгата от ТУК  Истинското Просветление – това е способността да осветим себе си със […]

ОСТАРА

Празникът на Остара бележи началото на келтската магическа година. Както вече знаете, келтските празници съответстват […]

Тибетски Жречески Лечебни Практики

Здравейте, приятели! Каня ви на 08.08. от 18:00ч. на поредната отворена среща. Този път, тя […]

Посети Блога