СПЕЦИАЛЕН СЕМИНАР

с Учения Иван Тодоров разкрива Тайната на ВОДАТА!


/Иван Тодоров е един от най–добрите Радиестезисти в България,  Изследовател на ВОДАТА и Хомеопатията!/


26.07.2019, СОФИЯ, в Центъра за Духовно развитие на ул. Дунав 43! Начало –19.00ч /Регистрацията започва в 18.30ч!/, Вход 20лв.


Местата са ограничени! Запази Своето Място за Участие СЕГА!!!


От този Семинар ще научиш:


Всичко за Радиестезията и ползите й за здравето


Истината за Хомеопатията


Тайната на ВОДАТА и как да си направиш ЖИВА ВОДА


Какво представлява "Езикът на Душата"


Заедно ще направим Медитация на живо с Език на Душата, канализиран от Мирела Рая


Ще можеш да зададеш въпросите си и да получиш отговори


Медитация в движение – Спонтанно/Интуитивно танцуване


Какви промени са настъпили към този момент от Новото време и нужно ли е да правиш нещо


Как да издигнеш вибрацията си


Как да отвориш сърцето и да се свържеш със Същността си


Ще получиш още много ценни и полезни практически съвети и напътствия, свързани с трансформацията в Новия човек

Запази своето място за Семинара СЕГА и Грабни БОНУСИ:

 • БОНУС 1

  Регистрирай се сега и ще получиш БЕЗПЛАТНО електронната книга на Мирела Рая: „Истинска измислица. Разказ за пробуждането на съзнанието за Енергията/Разказ с продължение./“

 • БОНУС 2

  Регистрирай се сега и ще получиш БЕЗПЛАТНО:

  – Файл с Енергийни картини, нарисувани от Мирела Рая, с музика на Теодосий Спасов

  – Файл с космически рисунки и знаци, рисувани от Мирела Рая, с музика на Ангел Ангелов

 • БОНУС 3

  Регистрирай се сега и ще получиш БЕЗПЛАТНО уникална Релаксация/Визуализация/Медитация за практическа работа с вътрешната Енергия


Местата са ограничени. Побързай и запази своето място за Семинара СЕГА!

Плати входната такса за Семинара, като направиш превод от 20лв. с EASY PAY. Необходимо е преди това да пишеш на mirelaraya2015@gmail.com, в Месинджър на Мирела Величкова или да се обадиш на 0888 731 750, за да получиш необходимите данни за превода.

ВАЖНО!!! Когато плащаш, посочи като основание за превода своя имейл адрес, където да ти изпратим твоите бонуси!

Ако предпочиташ да платиш с PayPal, кликни на жълтия бутон отдолу. Той ще те отведе към страница за плащане на PayPal. Не е нужно да имаш регистрация в PayPal, за да платиш през него. Имаш 2 възможности: ако имаш регистрация в PayPal натисни жълт бутон, ако нямаш регистрация, но искаш да платиш с кредитна или дебитна карта, натисни белия бутон под жълтия. И в двата случая преди това посочи колко продукта купуваш / плащаш 1 входен билет – посочваш в полето за количество 1 продукт /.

Ако имаш някакви проблеми с плащането, обади се на 0888 731 750, за да се свържеш с нас!

Плати с paypal

Видеото представя Послание от Разума на Светлината – трансмисия с Език на Душата, прието и предадено от Мирела Рая на 01.06.2019г.

Снимката е направена под микроскоп и представлява изображение на информацията от Езика на Душата, запечатано от ВОДАТА. Изследването и снимката направи Иван Тодоров.

“Това е добра и положителна, хармонизираща, изграждаща, вдигаща вибрацията енергия, която може да лекува, да чисти, да балансира, да успокоява, да вдъхновява, да провокира нови пътища в телата за новите енергийни потоци, да събужда съзнания, да отваря врати за новото разбиране, за състраданието, за любовта и упованието във връзката на човешкото същество с Всемирния Дух!” Засега записвам клиповете и ги публикувам в моя YouTube канал:  https://www.youtube.com/channel/UCzjiHQrLtG_uP9TSBSRxTFw?fbclid=IwAR3_hYxjamhosKrryMJ0MQzNizA2nz2MxZvb9cJfOvNPWlxqR5k7v_Gslho. Нека хората ги откриват сами и да работят с тях без указания - у всеки ще се изработи връзка с енергиите според нуждата за работа с неговото съзнание.

Достъп до Затворената Фейсбук Група:

https://www.facebook.com/groups/502846570242925/

Мирела Рая

Стела Маринова:

Срещата с Иван Тодоров беше от онези, които душата разпознава на мига, а сърцето безпогрешно шепти: старо, древно приятелство. Небето ни пресече пътя. Споделяме и за работата ни в групата с Езика на Душата. Заедно с Мирела се срещнахме с него. Беше изключително вълнуващо. Често затаявахме дъх, сякаш усещахме трепета в пространството наоколо. И тримата осъзнахме глобалността на случващото се и протичащата информация чрез този древен, нелинеен, неразбираем за човешкия ум Светлинен Език. Факт са уникалните над 90 снимки, които той направи от заредената вода, която Мирела държеше докато пееше на този Език. При последвала моя среща той каза: „Не можеш да си представиш каква огромна информация се спусна! Все още проучвам посланията, които достигнаха до нас чрез този Език и снимките от заредената вода!“ Препратих му видението си от колективната ни медитация върху снимката с Окото. Коментарът му: „И е така. Окото гледа право в Сърцето на всеки от нас… Вярвам, че ще успеем да спасим Земята всички пробудени и всеки от нас“… Сам предложи, ако организираме събитие, да ни покаже още много неща.

Тони Цанкова:

Спомням си мига, в който видях първото клипче на Мирелка ... мощна енергия изпълни цялото ми тяло. Усещах как душата ми се разлиства ... многопластово... като красиво цвете ... дори усещах аромата му. После енергията започна да разблокирва старите програми ... олеквах ... чувствах се ефирна ... разтваряйки крилете си за полет ... С толкова трепет очаквам този семинар ... Знам, че след срещата ми с Иван Тодоров и с всички приятели от групата ще преоткрия много неща в себе си ... такива ... за които не съм предполагала, че притежавам. Това ще е мощен трамплин за израстването на всички нас. До скоро, приятели!

Левен Юлиянов

Според мен този език е много древен, може би е отпреди Вавилон когато Бог е разделил хората и е объркал езиците им, за да не могат да се разбират и така да довършат започнатото, не знам, но езикът е много реален и едновременно неразбираем именно защото е изчезнал отдавна, друг е въпроса защо сега ни се говори чрез него.
Тук ключовата дума е "разчупване". Разчупване на кората обхванала душите ни и извеждане на потенциала на тези наши души създадени по Божий образ и подобие. Вероятнотози език има в себе си някакви кодове които ще реализират тази цел, но според мен тепърва предстои да разбираме смисъла на всичко това.
Благодаря на енергията и на нейния проводник Мирела за възможностите които ни се дават да се докоснем до изначалните си корени и да навлезем в новата ера на любовта с чисто нови вибрации.

Очаквам с нетърпение и огромен интерес срещата – семинар с Иван Тодоров!